RAZVAN FILIPESCU

Presedinte, Autoritatea Nationala pentru Turism

RAZVAN FILIPESCU

Presedinte, Autoritatea Nationala pentru Turism

Biography

Razvan Filipescu este absolvent al Universitatii OVIDIUS din Constanta si are Certificat de MANAGER in TURISM obtinut de la THR in 2006. A absolvit un Master la Universitatea Maritima din Constanta si este doctor in Economie, titlu obtinut la Universitatea Al Ioan Cuza din Iasi.

Intre 2003 si 2005 domnul Filipescu s-a ocupat cu Controlul Financiar la Autoritatea Nationala de Control precum si in Agentia SAPARD. Deci are ceva experienta cu Fondurile Europene.

Din 2005 a fost Consilier IMM la Banca Transilvania si din 2006 in 2009 a fost chiar Directorul Agentiei Pantelimon din Bucuresti, a Bancii Transilvania!

Din 2009 pana in prezent, a fost Administrator al SC Predeal Holidays SRL. Societatea administreaza Restaurantul Vatra Regala din Predeal, Vila Holidays din Predeal si Restaurantul Vatra Pescareasca din Mamaia.

Tot in Perioada 2009 – 2013, domnul Filipescu a fost Director General al SC Prod Transports Cereals SA Agigea. Societatea din Constanta se ocupa cu Depozitarea, manipularea si comertul cu cereale!

In ultimii 2 ani, domnul Razvan FILIPESCU a fost Cadru didactic asociat pentru functia de asistent si lector la materiile: Ecoturism si turism rural, Amenajari turistice, Industria ospitalitatii, Tehnica operatiunilor de comert exterior, Tehnica tranzactiilor complexe, in cadrul Universitatii OVIDIUS din Constanta!

All sessions by RAZVAN FILIPESCU