Pislariu Marius Bogdan, Nathan Gramesc

Reprezentanti Elefin

Pislariu Marius Bogdan, Nathan Gramesc

Reprezentanti Elefin

Biography

Pislariu Marius Bogdan

„Vizionar si antreprenor, pasionat de inovare si optimizare, cu peste 10 ani de experienta in afaceri. Specializari in management, PR si comunicare.”

Nathan Gramesc

„Antreprenor temerar in diverse domenii, cu perspective deschise si care nu accepta limitarile.”

Dincolo de contabilitate si cifre oficiale, banii au uneori un circuit ciudat – fie ca vorbim de finantele unei firme, fie ca vorbim despre finantele personale, de multe ori banii par ca ne „scapa printre degete”.

Ori avem prea multi, ori ne lipsesc o parte din ei, cert este ca, de fiecare data cand vrem sa facem un raport la zi, ceva „da cu virgula”. Undeva exista o problema, si problema de cele mai multe ori este faptul ca cineva, undeva, candva, a uitat sa noteze, sa adauge, sa scada o suma oarecare de bani. Daca in toata aceasta situatie mai introducem variabila unui asociat sau manager, in principiu cel putin doua persoane care administreaza banii aceleiasi companii, lucrurile se incurca si mai tare.

Oare am putea scapa de toate aceste dureri de cap cu o aplicatie multi-functionala? Mai mult de un simplu centralizator de intrari si cheltuieli, Elefin este o aplicatie care iti va schimba viata. Imagineaza-ti ca poti verifica in timp real tot ce se intampla in afacerile tale – vorbim de cifre. Cum ar fi sa ai o evidenta clara, curata, transparenta a fiecarui leut care a intrat sau iesit din firma ta? Cand ai si ce ai de plata sau de incasat, cand si ce dari ai de dat, pontaj a angajatilor si multe alteia.

Gandeste-te cum ar fi daca aplicatia ar putea fi customizata 100% – inclusiv rapoartele (simple sau complexe, pe zile, saptamani, ani, ore – cum vrei tu!)
Sau la faptul ca nu te-ai mai certa vreodata cu asociatul /administratorul / seful / managerul tau deoarece la orice ora din zi sau noapte ii poti prezenta o situatie clara, concisa, pe cifre, a banilor din firma!

Suport tehnic centrat pe nevoile specifice ale fiecarui client in parte, consultanta in setarea aplicatiei, fara sa mentionam cea mai buna parte – securitatea datelor – stocate in cloud, criptate, informatiile tale sunt disponibile doar pentru tine (si, bineinteles, cine mai alegi tu sa aiba acces la ele).

Elefin te ajuta, intr-un stil inovativ si intuitiv, sa-ti urmaresti pas cu pas banii si sa reiei controlul finantelor tale!

All sessions by Pislariu Marius Bogdan, Nathan Gramesc