PAUL BUTNARIU

Presedinte, Camera de Comert si Industrie Iasi

PAUL BUTNARIU

Presedinte, Camera de Comert si Industrie Iasi

Biography

Camera de Comert si Industrie Iasi a instituit in ultimii 20 de ani traditia reprezentarii intereselor mediului de afaceri iesean si a recunoasterii valorilor in business prin clasamentul Topului Firmelor Iesene. Pentru ca orice traditie are piloni pe care se sprijina, indemnul nostru va fi mereu acelasi: „Cunoaste-i pe cei mai buni!”.

Si cand spunem „cei mai buni”, nu ne referim doar la o competitie in planul strict al afacerilor. Fiecare intreprinzator, fiecare om de afaceri nu poate fi decat printre cei mai buni oameni ai cetatii, un creator de plus-valoare si un promotor al progresului intregii comunitati.

Competitia selecteaza, distantand varfurile pe o scara a valorilor umane si profesionale, determinandu-le conditia de punct cardinal. Sau, daca vreti, de referinta. O referinta la care ne raportam cu totii atunci cand dorim sa excelam. Performanta trebuie recunoscuta, rasplatita si promovata!

Reiteram indemnul nostru catre deschidere, dialog si coeziune a mediului de afaceri, pentru ca impreuna, oamenii de afaceri alaturi de Camera de Comert care ii reprezinta in fiecare judet, vor reprezenta o voce mai puternica, o voce care cu siguranta poate conta mai mult in relatia cu mediul politic si administrativ!

All sessions by PAUL BUTNARIU