Ovidiu Biber

Co-Founder AFTERHILLS Music&Arts Festival

Ovidiu Biber

Co-Founder AFTERHILLS Music&Arts Festival

Biography

Am aflat cum pot schimba lumea în mai bine și o voi face!
Sunt pasionat de organizare evenimente, campanii de promovare, public speaking, concepte și alte acțiuni specifice domeniilor care oferă surse de entuziasm și energie.

Încă din 2004 lucrez în vastul domeniu al Marketingului și de-a lungul acestor ani am creat și participat la numeroase campanii anuale, trimestriale și lunare pentru a crește vizibilitatea și notorietatea brandului firmei în care am activat.

Din 2016 am devenit Business Development Manager pentru o companie italiană și tot în același an, owner „Atelierul de surprize” unde creez petreceri personalizate, unice și pline de emoție.

Anul 2016 a însemnat adăugarea în portofoliul personal și Co-Founder BBV MEDIA astfel încât, conceptul AFTERHILLS să prindă contur iar în 2017 am organizat cel mai mare festival de muzică și artă din Nord-Estul României.

Anul 2019 mă găsește același familist convins, cu emoții pozitive pe care le dăruiesc tuturor celor care mă cunosc și în plină organizare AFTERHILLS 2019. A treia ediție este a celor care îndrăznesc să viseze și cred în puterea lor de a face imaginația să zboare și să capete sens.

All sessions by Ovidiu Biber

Iasi: Open for business

04 apr. 2017
4 APR, 09:00 - 10:25
Unirea Hotel