MIRELA APETREI

Fondator, Dot Sight Media
Mirela Apetrei

MIRELA APETREI

Fondator, Dot Sight Media

Biography

Daca in primii ani de profesie, activitatea de consultant in marketing a insemnat acumulare in domenii diverse de activitate, in colaborarea cu o serie de clienti, pe proiecte diferite si din industrii diferite, in ultima perioada, atentia ei s-a focalizat pe instrumente de marketing si folosirea acestora cat mai rafinata.

Si pentru ca la un moment dat provocarea a fost sa schimbe perspectiva din care face marketing, prezentarea va incerca sa va aduca in atentie strategia de afaceri care face trecerea de la marketing-ul tranzactional la cel relational.

Fara a avea pretentia de a acoperi subiectul in mod integral, veti descoperi impreuna de ce orientarea axata pe realizarea unui numar cat mai mare de tranzactii pe termen scurt a inceput sa fie inlocuita treptat de filozofia promovarii relatiilor pe termen mediu si lung, cu toate categoriile de persoane care au un interes direct sau indirect in activitatea organizatiei.

Sau mai exact, de ce se afirma ca marketingul este mult prea important pentru a constitui doar responsabilitatea departamentului de marketing.

All sessions by MIRELA APETREI