MIHAI BULAI

Lector univ. dr. & Initiator INTERFACE-IS
Mihai Bulai

MIHAI BULAI

Lector univ. dr. & Initiator INTERFACE-IS

Biography

Mihai Bulai este lector univ. dr. la Facultatea de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Din 2016, ocupa functia de prodecan al Facultatii pe domeniile Relatii Internationale si Imagine Universitara. Preocuparile didactice si de cercetare se plaseaza in domeniul Geografiei Turismului, o ramura a Geografiei Economice care abordeaza distributia spatiala a actorilor turistici din sectorul privat sau public, legaturile spatiale dintre acestia, dezvoltarea teritoriala a turismului, dezvoltarea si promovarea destinatiilor. Inainte de cariera universitara, experienta sa de munca a fost ancorata in serviciile hoteliere, serviciile de handling aeroportuar, ghidajul turistic si traducerile autorizate. Aceasta experienta in servicii i-a permis sa cunoasca mai bine nevoile pietei de servicii si a pietei de munca din sectorul turistic astfel incat produsul didactic oferit sa raspunda cu succes la aceste nevoi.

Ultimul proiect demarat de Mihai Bulai se numeste INTERFACE-IS, in colaborare cu o Universitate din Norvegia, Centrul de Informare Turistica al Primariei Municipiului Iasi si Initiativa AtelierSpre, proiect finantat exclusiv din fonduri norvegiene. Acest proiect a vizat cresterea experientei turistului la Iasi prin oferirea de solutii de tipul: panourile informative, materiale publicitare, harti stradale si proaspatul site online Iasi.travel .

Mihai viseaza ca Iasul sa devina o destinatie turistica de succes, in care experienta culturala actuala sa fie imbracata cu o experienta multisenzoriala – vizuala, tactila, olfactiva, gustativa, emotiva, afectiva. Un oras care sa aiba o imagine bine definita si care sa creeze amintiri bine ancorate in mintea vizitatorului.

All sessions by MIHAI BULAI

Iasi: Open for business

04 apr. 2017
4 APR, 09:00 - 10:25
Unirea Hotel