Mihaela Radu

Global Career Development Facilitator

Mihaela Radu

Global Career Development Facilitator

Biography

Mihaela este trainer si consultant in comunicare si management, GCDF (Global Career Development Facilitator) si Trainer GCDF.

Istoricul ei profesional include 10 ani de experienta in consultanta privind resursele umane, training, scrierea si implementarea de proiecte cu finantare europeana si peste 15 ani de experienta in vanzari.

Clientii ei activeaza in diferite domenii economice: productie de componente pentru industria auto-motiva, constructii, turism, transport, prestari servicii, promovare si vanzare on-line, IT&C.

Printre clientii ei se numara companii cu sute de angajati, dar si tineri antreprenori aflati la inceput de drum.

Ca GCDF ofera cosiliere atat elevilor de liceu sau studentilor cat si managerilor sau antreprenorilor, oricerei persoane care are nevoie de suport si ghidare in alegerea drumului ce i se potriveste.

In workshop-ul Alegeri in cariera va propune un instrument de autoanaliza care va va frunniza un cadru mental necesar in intelegerea sau identificarea propriilor calitati.

Aspectele analizate vor viza o paleta complexa de aspecte, de la abilitatile si interesele proprii pana la piata muncii.

All sessions by Mihaela Radu

Alegeri in cariera

03 iun. 2015
16:00 - 17:00