Mara Rimniceanu

Manager, Centrul Regional de Afaceri GL

Mara Rimniceanu

Manager, Centrul Regional de Afaceri GL

Biography

Mara Rimniceanu este manager al Centrului Regional de Afaceri Galati si al SC Hidrotehnica Braila SA cu o experienta de peste 20 ani in gestionarea de proiecte si echipe atat in sectorul public, cat si in cel privat.

A absolvit Academia de Studii Economice si este membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, al Camerei Auditorilor Financiari, membru al Camerei Consultantilor Fiscali si al Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare.

In primii ani de activitate profesionala, desfasurata in cadrul Ministerului Finantelor Publice – domeniul control fiscal, s-a specializat in activitatea de stabilire si verificare a impozitelor si taxelor pentru toate categoriile de agenti economici. Incepand cu anul 1999, trecand in sectorul privat, a dobandit experienta in domeniul tranzactiilor comerciale, fuziunilor si achizitiilor publice, privatizarii societatilor comerciale, evaluarii si lichidarii societatilor, dar si in materie de consultanta fiscala, manageriala, expertiza contabila, auditare financiara, achizitii publice.

Este autor de carte de specialitate „TOTUL DESPRE ORGANIZATIILE NON-PROFIT” aparuta la Editura Rentrop si Straton, editia 1997 (infiintare, impozite si taxe datorate, contabilitate).

All sessions by Mara Rimniceanu