MADALIN FRUNZA

Director & Fondator, MediaSolution
Madalin Frunza

MADALIN FRUNZA

Director & Fondator, MediaSolution

Biography

Inca de la varsta de 17 ani am fost pasionat de dezvoltarea personala si de a gasi raspunsul la intrebarile: De ce oamenii sunt diferiti? De ce unii oameni au succes si sunt apreciati de cei din jur? Care este calea catre un succes fara griji?

In momentul de fata sunt Triple Palm Manager in Compania CaliVita International, Administrator la Centrul Medical Sanatatea si Director & fondator al Companiei MediaSolution.

Rezultatele ma caracterizeaza ca fiind un om care inspira si motiveaza oamenii, reusind sa identific cu succes calitatile si capacitatile fiecarui om din echipa mea pentru a reusi fiecare sa fie eficient si dinamic in munca.

Consider ca este esential sa descopar la echipa de oameni cu care lucrez partea de munca care le face placere si le aduce satisfactie. Urmand principiile legate de munca, am pus bazele unei companii care imbina un hobby pe care il am de la varsta de 18 ani, companie care in momentul de fata vine cu solutii eficiente de a aduce trafic organic pentru magazinele online; de a creste rata de conversie din vizitator in cumparator; si de imbunatatire a vanzarilor online cu procente cuprinse intre 17% si 28%.
In munca mea ma bazez pe dedicare, optimism si rigurozitate, ma asigur ca tot ceea ce ofer este foarte bine cercetat.

All sessions by MADALIN FRUNZA

SESIUNEA ANTREPRENORIAT IT

25 sept. 2015
11:45 - 13:00
Sala 233, Universitatea din Craiova