LIVIU VASILESCU

Trainer comunicare
Liviu Vasilescu

LIVIU VASILESCU

Trainer comunicare
facebook-icon linkedin-icon

Biography

Liviu Vasilescu este, inainte de orice, un om cu un vis: sa ajute oamenii sa comunice mai bine.
Drumul sau a inceput in urma cu 8 ani, cand, student fiind, a urmat calea voluntariatului pentru a face o schimbare. Atat la nivel personal, cat si pentru cei din jur.

In 8 ani de voluntariat a participat la nenumarate evenimente, atat in calitate de trainer, cat si in calitate de trainee (pentru ca invatarea continua este ceea ce il defineste). A fost Vicepresedinte de Comunicare, apoi de Training in cadrul JCI, iar in ultimul an, a fost Vicepresedinte Relatii Publice al Toastmasters Idest, un club de vorbit in public si leadership, astfel a acumulat o vasta experienta in domenii precum vorbit in public, PR, leadership si multe alte domenii conexe acestora.

Pentru Liviu, comunicarea nu inseamna doar dialogul dintre doua sau mai multe persoane, ci si „dialogul” dintre un material printat sau postat online si public; de aceea, si-a dorit sa gaseasca solutii diverselor probleme care apare in procesul comunicarii, a luat nastere pasiunea pentru design grafic.
Acestei pasiuni i s-au adaugat ani de munca si studiu, totul transformandu-se in studioul de design grafic si training: LVDT.

Prin LVDT, Liviu nu doar ca ajuta companiile sa isi transmita valorile cu ajutorul designului, dar isi propune sa invete oamenii cum sa foloseasca ei insisi principii de design in viata de zi cu zi prin traininguri precum: gandire vizuala, gandire proiectiva, design grafic, oratorie si slideshow design (LVDT este prima companie din Romania care abordeaza subiectul designului de prezentari).

Liviu Vasilescu inseamna pasiune, studiu, ambitie, perseverenta si dorinta de a ajuta oamenii si organizatiile sa comunice mai eficient.

Experienta si competente

  • 8 ani de volunatariat in JCI Buzau, JCI Romania, Toastmasters Idest.
  • 3 ani de freelancing si 1 an de antreprenoriat

Educatie si formare

  • Acreditare ANC: Formator de formatori, Competente antreprenoriale
  • Train the Trainers: JCI, Institutul Roman de Training, Acknowledge Training
  • Licenta in Ingineria Mediului (Facultatea de Energetica, UPB)