IULIAN BASU

Managing partner, Business Angels Romania
Iulian Basu

IULIAN BASU

Managing partner, Business Angels Romania
linkedin-icon

Biography

Iulian Basu lucreaza in consultanta in finantari din anul 2004, a condus doua firme de consultanta in fonduri europene, doua institute private de cercetare, a fondat doua ONG-uri active in cercetare, industrie, lobby si afacerieuropene iar din 2014 este partener al platformei www.businessangels.ro. A sustinut cursuri si conferinte despre negociere, achizitii publice, fonduri europene, comunicare si medierea conflictelor.

A scris si a implementat proiecte cu finantare din fonduri ale Uniunii Europene si ale Guvernului Romaniei pentru industrie, cercetare, tehnologia informatiei, stimularea dezvoltarii IMM-urilor si ale microintreprinderilor din mediul urban si rural; proiecte de cercetare fundamentala si cercetare aplicativa pina la stadiul de prototip.

A implementat si a fost manager de proiect sau expert in echipa de implementare in proiecte pentru dezvoltarea resurselor umane sau pentru dezvoltarea mediului rural. Este in prezent in contact cu autoritati locale din intreaga tara si cu autoritati de management si organisme de implementare ale programelor cu finantare din fonduri europene si nationale.

Colaboreaza ca expert in evaluarea programelor si proiectelor implementate. Colaboreaza ca expert in proceduri de atribuire ale contractelor de achizitii publice.

All sessions by IULIAN BASU