IOAN MINDA

Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania

IOAN MINDA

Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania

Biography

Incepand din octombrie 2014 este membru al Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania, propunandu-si impreuna cu colegii, membri ai Consiliului Camerei, dezvoltarea si consolidarea auditului financiar, recunoasterea publica a profesiei de auditor financiar, cresterea calitatii serviciilor de audit prestate de auditori, in interesul publicului in general dar si a mediului de afaceri.

Profesionist contabil, avand o experienta de peste 40 de ani in domeniul financiar si contabil.

Auditor financiar din anul 2000, membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

Expert contabil din anul 1991, membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Consultant fiscal din anul 2008, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Bun practician, cu o vasta experienta in domeniul financiar- contabil si fiscal, precum si in domeniul auditului financiar, conduce o societate infiintata in anul 2001, care desfasoara activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal.

Societatea unde este asociat si administrator, a avut si are in continuare in derulare contracte si angajamente privind auditul situatiilor financiare anuale individuale, precum si auditul proiectelor finantate din fonduri nerambursabile. De asemenea in calitate de expert contabil si fiscal, ca si persoana fizica autorizata, efectueaza lucrari de expertiza contabila si fiscala judiciara si extrajudiciara.

All sessions by IOAN MINDA