Gheorghe Negoescu

Profesor Universitar, Universitatea Ovidius din Constanta

Gheorghe Negoescu

Profesor Universitar, Universitatea Ovidius din Constanta

Biography

In calitate de profesor universitar titular in cadrul Universitatea Ovidius din Constanta inca din anul 2004, detine o vasta experienta in domeniul formarii profesionale. In acest sens a desfasurat mai multe actiuni de promovare a antreprenorialului printre care: cursuri de formare profesionala, carti editate sub egida ACEAR, cursuri in cadrul catedrei de management a Universitatii Ovidius din Constanta.

A adus un important aport in activitatea de predare si cercetare stiintifica publicand un numar considerabil de carti articole dintre care amintim: „Esti pregatit sa castigi 72.000 lei pe luna?”,”Managementul riscului prin proiecte”,”Contabilitate generala”.

In domeniu economic isi desfasoara activitatea din anul 1980 pe parcursul acestei perioade aflandu-se intr-o continua ascensiune profesionala. Domnul prof. univ. dr. Negoescu Gheorghe este membru a mai multor organizatii profesionale dintre care amintim: CECCEAR, CAFR, UNPIR, ANEVAR, UNMR, CORPUL EXPERTILOR JUDICIARI din aceasta calitate reusind sa acumuleze o bogata experienta cu privire la dinamica activitatii in mediul antreprenorial si nu numai.

Pe parcursul activitatii desfasurate ca urmare a apartenentei la organizatiile profesionale mentionate a realizat o variata paleta de servicii ce au avut ca finalitate intocmirea de rapoarte de expertiza contabila, expertize tehnice, audit, evaluare.

In calitatea de administrator al societatii Econsulting este prezent pe piata galateana inca din anul 1999 in domeniul activitatilor de consultanta fiscala, contabilitate si audit.

All sessions by Gheorghe Negoescu