GIANINA FLOREA

Fondator, Ascending Corporation
Geanina Florea

GIANINA FLOREA

Fondator, Ascending Corporation

Biography

Gianina Florea – General Manager si Owner ASCENDING Corporation SRL.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul consultantei pentru accesarea de finantari nerambursabile, Gianina Florea a contribuit la dezvoltarea sectorului privat in Romania, in special a intreprinderilor mici si mijlocii. A elaborat si implementat proiecte finantate din fonduri nerambursabile in diferite domenii: dezvoltarea afacerilor, turism, resurse umane, infrastructura, social, agricultura, eficienta energetica etc.

Ca si manager al firmei de consultanta ASCENDING, Gianina doreste in continuare sa faca o diferenta in mediul de afaceri din Romania, prin sprijinirea start-up-urilor, firmelor mici si mijlocii in accesarea finantarilor nerambursabile. Accesul la noi tehnologii, noi piete, crearea de noi locuri de munca sunt premise care vor avea un impact pozitiv in comunitate, din punct de vedere economic si social.

Compania ASCENDING este specializata în oferirea de servicii de consultanta pentru elaborarea documentatiilor de finantare in vederea accesarii fondurilor europene și guvernamentale, precum și implementarea proiectelor finantate. Orientarea catre clienti, furnizarea de solutii in vederea dezvoltarii afacerilor si preocuparea catre calitate au condus in toti acesti ani la crearea unor parteneriate durabile cu clientii.

Gianina completeaza domeniul consultantei cu organizarea cursurilor de formarea profesionala in managementul proiectelor. Vasta experienta in domeniu este transmisa participantilor, care beneficiaza de plus valoare in cadrul cursurilor.

Motto-ul care ii ghideaza actiunile este: „Ceea ce merita sa fie făcut, merita sa fie bine facut!”

All sessions by GIANINA FLOREA

Sesiunea Finantare.ro

12 mai 2016
10:00 - 10:30
Restaurant Tarnava

Sesiunea antreprenorilor locali

23 mai 2017
11:00 - 11:15
Restaurant Stejaru