GABRIELA ILIN

Presedinte, Clusterul ROVEST
Gabriela Ilin

GABRIELA ILIN

Presedinte, Clusterul ROVEST

Biography

Gabriela Ilin are o experienta de peste 25 ani in managementul firmelor (imobiliare, mass-media, mediere). Este inginer, experta in mediere, acreditataa international (U.S.A.), cadru didactic.

In calitate de presedinte al Clusterului Inovativ si Excelenta in Sanatate, Educatie, Turism si Afaceri Rovest – Trademark Dunarean (Cluster ROVEST) a participat la cel de-al IV-lea si al V-lea Forum Anual al Strategiei Uniunii Europene a Regiunii Dunarii (S.U.E.R.D.), care a avut loc la Ulm, Germania, anul 2015, respectiv la Bratislava, in Slovacia, in 3 – 4 Noiembrie 2016, in vederea crearii unui cadru de analiza şi dezbatere in vederea realizarii de proiecte aplicate S.U.E.R.D. si nu numai in Regiunea de Vest a Romaniei, in general si in mod special in arealul de influenta medical, geografic, economic, a Clusterului ROVEST.

In colaborare cu Universitatea de Vest Timisoara, Casa Verde a Dunarii, Academia Romana, Academia de Advocacy si Lobby, Asociatia Clusterelor din Romania – CLUSTERO, a realizat in anul 2015, Seminarul International de Formator, Facilitator SUERD cu o durata de 18 ore, la Timisoara, cu participarea extraordinara din Austria, Viena, a dl. Dr. Kurt Puchinger, Coordonatorul Ariei Prioritare 10 a S.U.E.R.D.

All sessions by GABRIELA ILIN

DESCHIDERE & CONFERINTA DE PRESA

10 nov. 2016
10:30 - 11:00

SESIUNEA ANTREPRENORIAT

10 nov. 2016
13:30 - 14:30