GABRIEL RADU

Presedinte, Camera Auditorilor Financiari din Romania

GABRIEL RADU

Presedinte, Camera Auditorilor Financiari din Romania

Biography

Conferentiar universitar doctor, Academia de Studii Economice din Bucuresti, Romania.
Incepand cu luna octombrie 2014 a devenit Presedintele Camerei Auditorilor Financiari din Romania si, impreuna cu colegii Membri ai Consiliului Camerei, a preluat responsabilitatea consolidarii profesiei de audit atat la nivelul Romaniei, cat si pe plan international.

O persoana cu spirit de echipa, un bun practician in domeniu a reusit sa imbine practica profesionala cu mediul academic, fiind de peste 15 ani implicat in multe proiecte din domeniul contabilitatii, auditului si consultantei. In cariera universitara s-a remarcat printr-un numar important de publicatii dar si de activități de cercetare stiintifica, care au completat formarea sa.

Pana la alegerea sa ca Presedinte al Camerei Auditorilor Financiari din Romania a condus un grup de firme din domeniul profesiei si a reusit sa formeze in cadrul companiilor respective o serie de specialisti in domeniu, combinand succesul in afaceri cu dezvoltarea profesiei de auditor in conformitate cu cerintele si provocarile ridicate de mediul de afaceri.

All sessions by GABRIEL RADU

SESIUNEA FINANTARE.RO

19 mai 2016
13:50 - 14:30
Hotel Central Plaza - Sala Milenium