FLORIN IRIMESCU

Manager, ValePutna
Florin Irimescu

FLORIN IRIMESCU

Manager, ValePutna

Biography

Absolvent in anul 2002, al Facultatii de Silvicultura, din cadrul  Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, s-a dedicat o perioada muncii pentru care s-a format in cadrul facultatii absolvite. Cativa ani mai tarziu, in anul 2010, din spirit de initiativa a demarat un proiect, privind accesarea de Fonduri Europene, in vederea infiintarii unei unitati de procesare a pestelui. In anul 2015 proiectul a fost finalizat, iar din octombrie 2015 firma a inceput sa creasca din ce in ce mai mult.

Acest lucru nu s-ar fi putut realiza fara ambitia si perseverenta de a se ridica la standardele cele mai inalte,  calitati de care a dat dovada managerul, Florin Irimescu.

O alta calitate a managerului societatii este cea de discernamant in luarea deciziilor strategice, lucru care a facut ca brandul ValePutna sa fie primit foarte bine, atat pe piata interna, cat si pe cea externa.

Politica firmei noastre, este acea de a lucra cu materie prima de cea mai buna calitate, sa integram in ceea ce facem cat mai multe resurse locale si sa ne pastram produsele –curate-, fara aditivi si amelioratori sintetici, naturale in procent de 100%.

All sessions by FLORIN IRIMESCU

Antreprenoriat si succes

19 mai 2017
10:15 - 11:45
CCI Suceava