Eusebiu Burcas

Fondator, Burcash
Eusebiu Burcas

Eusebiu Burcas

Fondator, Burcash
linkedin-icon

Biography

Fondator Burcash-program independent de educatie financiara, Senior Consultant, Trainer&Financial Coach

Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice-Cluj, a lansat prima afacere proprie in anul II de facultate. Dupa absolvire a activat ca broker pe piata de capital, apoi in domeniul vanzarilor ajungand in scurt timp director de vanzari.

Initiator al unor proiecte de succes in domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro) Eusebiu este constant preocupat de „dezvoltarea echipelor de marketing si vanzari din companiile romanesti”, creaza si livreaza programe de training de negocieri, vanzari consultative, marketing strategic, management de produs, s.a.

O alta coordonata a activitatii profesionale desfasurate de Eusebiu este lansarea primului program independent de educatie financiara din Romania, BurcashTM – Managementul Banilor. Principala sa preocupare o constituie imbunatatirea comportamentului financiar si a bunastarii celor care trec prin programele sale. Cu peste 12.000 de participanti la sesiunile de workshop si training, acest program influeteaza pozitiv comportamentul financiar a peste 20.000 de persoane.

In 2013 a lansat proiectul Copil Prosper si primul CD cu povesti financiare pentru copii din Europa. Acest program educational provoaca parintii sa introduca educatia financiara in viata copiilor lor. Articole educative, povesti financiare si webinarii, sunt cateva dintre principalele activitati ale programului.

______________________________________________________________________

Autor a numeroase articole in publicatii si reviste de specialitate,  este membru al ISMM, AMA si HR Club. A fost membru in Consiliului Director al AMCOR. Din 2006 Eusebiu a sustinut prezentari si workshop-uri la importante evenimente TEDx, Business Days, Business Edu, HART HR Strategic, Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari, Conferinta JCI, Leadership Summit, s.a.

All sessions by Eusebiu Burcas

Banii afacerii vs. banii personali

19 nov. 2014
10:50 - 11:10

WORKSHOP: MANAGEMENTUL BANILOR

12 mai 2016
12:20 - 13:40
Restauran Tarnava

Inteligenta financiara a antreprenorului – Eusebiu Burcas

23 mai 2017
16:00 - 17:30
Restaurant Stejaru

Concluziile evenimentului

23 mai 2017
17:30 - 17:45
Restaurant Stejaru