EMIL TOMA

Expert programe, Serviciul Cooperare Externa ADR Centru

EMIL TOMA

Expert programe, Serviciul Cooperare Externa ADR Centru
linkedin-icon

Biography

Emil Toma – Expert programe in cadrul Serviciului Cooperare Externa/ Dezvoltare Programe, Proiecte Regionale al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Si-a inceput activitatea profesionala in anul 2012 in cadrul Biroului de Cooperare Externa al ADR Centru. Atributiile principale au constat in realizarea si implementarea proiectelor interregionale ale Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru. Dezvoltarea de parteneriate durabile cu institutiile europene si cu alte autoritati locale din statele membre. Informarea autoritătilor locale din Regiune cu privire la politicile UE si în legatura activitătile institutiilor europene.

Din anul 2008, ADR Centru este membra in cadrul retelei Enterprise Europe Network, o initiativa a Comisiei Europene conceputa pentru a sprijini IMM-urile sa inoveze si să-si dezvolte activitatea pe alte piețe, oferindu-le in acest sens servicii specializate de sprijin care sunt acordate prin intermediul unor organizații cu expertiza in aceste domenii, in fiecare regiune a Uniunii Europene. In cea mai mare parte aceste servicii sunt gratuite si pot lua forma unor servicii individualizate care raspund nevoilor punctuale ale fiecărei companii care se adresează organizațiilor membre EEN in vederea obtinerii de sprijin.

All sessions by EMIL TOMA

Sesiunea Finantare.ro

12 mai 2016
10:00 - 10:30
Restaurant Tarnava

Finantare si sprijin pentru antreprenori

23 mai 2017
10:30 - 11:00
Restaurant Stejaru