ELISABETA STANCIULESCU

Sociolog & Profesionist dezvoltare personal-profesionala
Elisabeta Stanciulescu

ELISABETA STANCIULESCU

Sociolog & Profesionist dezvoltare personal-profesionala
facebook-icon

Biography

Elisabeta Stanciulescu e, prin calificari si experienta, sociolog si profesor universitar.

A obtinut doctoratul in sociologie cu o lucrare apreciata drept o contributie la cercetarile internationale in domeniu. A lucrat ca profesor universitar in trei dintre cele mai prestigioase universitati din Romania, iar in 2002 a fost autorizata sa coordoneze lucrari de doctorat. A fost profesor invitat la Université ”René Descartes” (Paris V, Sorbonne), membru activ in cele mai puternice asociatii internationale ale sociologilor (ISA si AISLF) si speaker sau moderator in mai mult de 20 conferinte si congrese internationale. A publicat patru volume de autor si mai multe studii stiintifice, in reviste si edituri prestigioase din Romania, Anglia, Franta, Canada; a co-tradus 6 carti; a initiat si coordonat zece ani colectia Sociologie-Antropologie la editura Polirom.

Din 2008, a ales sa lucreze ca profesionist independent, iar de atunci furnizeaza servicii de dezvoltare personal-profesionala pentru companii (manageri, angajati, echipe) si pentru persoane fizice (dezvoltare individuala si dezvoltare in cuplu/familie). A acumulat mai mult de 2000 de ore de lucru practic cu clientii si a scris mai mult de 200 articole de stiinta aplicata in managementul muncii si vietii cotidiene, pe teme legate de autocunoastere si dezvoltare personal-profesionala.

Experienta solida si competentele multidisciplinare acumulate i-au permis sa elaboreze primul model de invatare-dezvoltare utilizat in Romania care combina flexibil coachingul, mentoratul, consilierea, trainingul si educatia si care e intemeiat pe impletirea experientei clientului cu cercetarea stiintifica autentica si cu o intelegere de profunzime a pattern-urilor socioculturale romanesti.