DRAGOS FLORIN DAVID

Director general, Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila Brasov

DRAGOS FLORIN DAVID

Director general, Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila Brasov

Biography

„Ca director al Agentiei Metropolitane de Dezvoltare Durabila Brasov am coordonat si atras finantari pentru proiecte europene cu o valoare de peste 250 de milioane de euro. Sunt fonduri de care beneficiaza aproape 400.000 de cetateni. Astfel, prin Agentia Metropolitana Brasov, pe care o conduc din 2009, s-a acordat asistenta primariilor din Zona Metropolitana Brasov si s-au scris cereri de finantare si obtinut fonduri europene pentru proiecte majore ale comunitatilor membre.”

Dragos Florin DAVID este licentiat al Univeristatii Transilvania pe specializarea Mecanica Fina- Automatizari si mai detine Studii Postuniversitare de specializare pe specializari precum: Pilotajul Global al Intreprindeilor de Comert Exterior si Poliarea, protectia si managementul mediului.

El mai detine diverse certificari precum: evaluator proiecte, Formator de Formatori, Expert Achizitii publice, Manager de Proiect, Managementul parcurilor industriale etc.

Dupa o experienta de peste 14 ani in domeniul tehnic, David Dragos Florin devine Director General al firmei David Euroconstruct SRL Bucuresti, si Administrator al Cass International SRL. Din aprilie 2002 este Unit Manager pentru infiintarea si coordonarea unit-ului de asigurari de viata la Brasov, iar un an mai tarziu devine director general al firmei Presfin Confort SRL.

In perioada 2003-2007 acesta ocupa functia de Director General al Parcului Industrial Carfil din Brasov, iar in 2007-2009 David Dragos Florin este Membru al Parlamentului European: Membru al Comisiei de Industrie Cercetare si Energie, Membru supleant in Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare, Membru supleant in Comisia pentru Control Bugetar si Membru al Delegatiei la Comisia Parlamentara mixta UE – Fosta Republica Iugoslava Macedonia.

In prezent, David Dragos este Director General al Agentiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabila Brasov, ocupandu-se de coordonarea acesteia in ce priveste utilizarea resurselor financiare, materiale si umane, planificarea si implementarea proiectelor de dezvoltare a Metropolei Brasov.

All sessions by DRAGOS FLORIN DAVID

Perspective pentru Brasovul viitorului

05 iul. 2013
11:45 - 12:30
SALA A