DANIELA FANTANA

Presedinte 2017, JCI Constanta
Daniela Fantana

DANIELA FANTANA

Presedinte 2017, JCI Constanta
linkedin-icon

Biography

Cu peste 9 ani de experienta in vanzari si marketing, Daniela coordoneaza in prezent una din clinicile Retelei Private de Sanatate Regina Maria din Constanta.

Dorinta permanenta de a ajuta si de a se implica voluntar in diferite activitati a determinat-o sa adere in 2015 la JCI Constanta, una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale din lume, ce numara peste 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori si profesionisti.

Fiecare membru JCI impartaseste covingerea potrivit careia, pentru a aduce o schimbare pozitiva pe termen lung, trebuie sa devenim noi insine mai buni. Sa cautam solutii pentru problemele din comunitatile noastre, pentru a construi o lume mai buna si creand astfel impact global.

In Romania, Junior Chamber International s-a infiintat in anul 2002 la Bucuresti, in prezent existand organizatii locale JCI in mai multe orase din tara: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Targu Mures. Proiectele JCI Romania sunt intreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuala (JCI Training), relatii internationale (conferinţe internationale JCI si programe de twinning) si responsabilitate fata de comunitate (proiecte sociale).

All sessions by DANIELA FANTANA