DAN TODEA

General Manager, Point Event
dan todea

DAN TODEA

General Manager, Point Event

Biography

Dupa o cariera in domeniul vanzarilor a trecut in antreprenoriat, care il fascineaza si il provoaca deopotriva. A fondat si condus timp de 3 ani o firma locala de distributie. In paralel s-au ivit primii „muguri” ai organizarii de evenimente in principal business, aceasta pornind o data cu Business Days Oradea, la care a colaborat.

A renuntat la comert si acum performeaza ca si networker, aducand acest concept la nivel de stil de viata. Astfel s-a nascut Point Event in domeniul organizarilor de evenimente. Din nevoia de networking local a cofondat Business Point Club, iar impreuna cu cativa colegi de club brandul New Umbrella.

Colaboreaza cu multe dintre cei pe care i-a cunoscut la evenimentele la care a participat . A urmat multe cursuri si traininguri in domeniile: management, public speaking, marketing online, iar experienta de peste 18 ani in vanzari a completat-o cu multe cunostinte teoretice.

Proiecte de referinta pentru Dan sunt: Business Days Oradea, Daruire ca mod de viata, Business Point event – „Aici teoria intalneste practica”. Are incredere in fortele proprii, cu aceasta capacitate influenteaza si atitudinea partenerilor si colaboratorilor sai. Spiritul de initiativa il face sa raspunda mai bine provocarilor, deschizand noi medii de dezvoltare siesi si colaboratorilor.

In prezent ajuta oamenii din spatele afacerilor lor sa treaca la alt nivel, prin expertiza sa si a colaboratorilor sai; prin plus valoarea creata de ideile colective ale echipei si ale partenerilor, pentru ca acestea sa devina remarcante prin imaginea si mesajul de business, si pentru a se ancora eficient in piata de astazi.

All sessions by DAN TODEA

Opening

19 nov. 2014
8:30 - 9:15

Business meetings

04 apr. 2017
15:00 - 18:00
Unirea Hotel