DAN PRICOP

Senior Trainer, EVOLUTIV Consultants Network

DAN PRICOP

Senior Trainer, EVOLUTIV Consultants Network
0745.665.655
dan.pricop@evolutivconsultants.ro

Biography

Dan Pricop, trainer si consultant, are peste 15 ani de experienta in industria invatarii pentru adulti, in care a intrat in anii ’90, dupacei sapte ani in care si-a practicat meseria de baza, cea de inginer mecanic.

In 1995, Dan incepe cursurile The Open University Business School (UK) pentru management competitiv, managementul relatiilor cu clientii si management financiar, dobandind in 1997 certificatul profesional in management si mai apoi, in 2004, diploma profesionala pentru managementul dezvoltarii si schimbarii si cel al resurselor de piata.

In paralel cu studiile teoretice, pe care si le va completa in timp cu specializari de NLP Practitioner (2005), bazele coachingului (Alain Cardon, Coaching Institute – 2007), 360 Solutions (2008) si The Morgen Buying Facilitation Method (2009), Dan isi incepe, inca din 1996, activitatea de consultant si trainer.

Face consultanta in zona HR, deopotriva pentru companii private cat si in programe PHARE, unde participa la elaborarea proiectelor, conduce workshop-uri si intra in una din zonele sensibile ale activitatii de HR, cea a serviciilor de preconcediere.

Ca senior trainer Evolutiv, Dan desfasoara, incepand de la fondarea firmei, in 2009, traininguri de resurse umane, dezvoltarea echipei si management general.

All sessions by DAN PRICOP