Cristian Puie

Expert economic, Programe si Monitorizare POR

Cristian Puie

Expert economic, Programe si Monitorizare POR

Biography

Ma numesc Cristian Puie si sunt expert economic in cadrul Serviciului Programe si Monitorizare POR al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru este organism neguvernamental, nonprofit, de utilitate publica, cu personalitate juridica, care functionează in domeniul dezvoltarii regionale, in temeiul Legii 315/2004 privind dezvoltarea regionala in Romania. In calitatea sa de Organism Intermediar, ADR Centru se ocupa de implementarea Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Centru (judeţele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu).

In cadrul conferintei voi prezenta oportunitatile de finantare pentru dezvoltarea afacerilor prin intermediul Axei Prioritare 2 Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii a Programului Operational Regional 2014-2020. In cadrul acestei Axe Prioritare vor fi alocate peste 744 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru constructia, modernizarea si extinderea spatiului de productie/servicii al IMM-urilor, cat si pentru dotarea cu active corporale si necorporale a acestora.

All sessions by Cristian Puie

Sesiunea Finantare.ro

12 mai 2016
10:00 - 10:30
Restaurant Tarnava