CONSTANTIN DUMITRIU

Fizician, Inventator, Autor | Director, Logic Soft
Constantin Dumitriu

CONSTANTIN DUMITRIU

Fizician, Inventator, Autor | Director, Logic Soft

Biography

Fiz. Ec. Constantin Dumitriu este teoretician (expert asociat al Universitatii Politehnice din Bucuresti, unde a sustinut cursul: „Sisteme informatice aplicate in economie, curs avansat, pentru specialisti”), dar si practician (a condus diferite compartimente la importante intreprinderi din Romania, a elaborat sistemul informatic „STRATEG”, auditat de mari firme producatoare de avioane – Boeing, Airbus, Agusta, etc. – sistem apreciat la expozitia internationala de profil „Aerospace Days”, din Paris din anul 2011).

Este coautor al primei carti de contabilitate in noul sistem contabil („Noua contabilitate”, anul 1993, 60.000 de exemplare) si a revistei de specialitate „Strateg”.
In prezent conduce un colectiv care elaboreaza o aplicatie aflata in stadiul final de testare: o noua abordare a comertului electronic, pentru intreprinderi, care permite corelarea cererii cu oferta pentru un numar foarte mare de sortotipodimensiuni, fara interventia operatorului uman.

Este absolvent al facultatilor de fizica si economie, si a facut un stagiu de pregatire in Marea Britanie, in domeniul conducerii afacerilor.
A obtinut titlurile de expert contabil, expert tehnic, expert juridic si expert evaluator.