Ciprian Rosu

Fondator, Viziune.Oameni.Sisteme

Ciprian Rosu

Fondator, Viziune.Oameni.Sisteme

Biography

Ciprian Rosu este antreprenor, trainer si formator de adulti, trainer certificat Persolog si auditor extern in domeniul Sistemelor de Management. Prima intalnire cu intraprenoriatul a avut loc in anul 2005, in cadrul unei companii din SUA. A urmat o alta experienta similara in Anglia si inca una in Romania. Din 2010 intraprenoriatul a devenit antreprenoriat.

Ca pregatire, Ciprian a terminat Masteratul in Management si Comunicare in Afaceri la Scoala Nationala de Studii Politice Bucuresti. Este certificat ca si Formator de Adulti, Manager de Proiect si Inspector Resurse Umane.

A lucrat ca si Consultant si mai apoi Director Calitate, in implementarea Sistemelor de Management, avand clienti din diverse domenii de activitate dintre care amintim constructii, spitale, administratii publice, diverse tipuri de comert, productie, etc.. In acest sens este certificat ca auditor extern pentru auditarea Sistemelor de Management al Calitatii, Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale si a Securitatii Alimentului.

A considerat tot timpul ca pe langa organziare si Sisteme de Management, celelalte doua elemente critice pentru succesul in afaceri sunt Cultura Organizationala si Resursele Umane. In toata experienta practica a aplicat solutii practice si a cules informatii pentru a intelege si a manageria cat mai bine aceste elemente. In 2013 lanseaza programul V.O.S. – Viziune.Oameni.Sisteme care curpinde servicii distincte dar interconectate, pentru a oferi cele mai bune solutii afacerilor care au nevoie de eficientizarea celor trei piloni. Mai mult in anul 2013 devine Trainer autorizat Persolog, iar in 2014 isi obtine Certificarea Persolog , pentru o intelegere detaliata si practica a comportamentului si personalitatii umane.

Tot in anul 2014, impreuna cu partenerii de la Point Event, lanseaza primul Club de Business privat din Oradea bazat pe principii si metode care sa determine progresul in randul membrilor clubului.

Viziunea lui este sa creeze comunitati de oameni si afaceri care se dezvolta prin fortele proprii.

All sessions by Ciprian Rosu