CEZAR GUMENI

Consultant, Evolutiv Consultants Network
Cezar Gumeni

CEZAR GUMENI

Consultant, Evolutiv Consultants Network

Biography

Cezar Gumeni a absolvit Facultatea de T.C.M. a Universitatii Tehnice Ghe Asachi din Iasi. A dobandit cunostinte si abilitati manageriale absolvind in anul 2004 Open University Business School (Marea Britanie), si ulterior programele de Management Strategic ale Critical Path Strategies (Boerne Texas, USA) si de Coaching Fundamentals ale MetaSysteme Coaching.

Cezar a ocupat pozitii de top management pentru firme multinationale (Sensient, Zeelandia) in ultimii 15 ani, cu responsabilitati pentru Romania si taile din Europa de Est. Abilitatile antreprenoriale ale lui Cezar sunt vizibile in prezent, prin dezvoltarea brandului local Cake Expert. El este consultant Evolutiv in domenii de instruire pe teme de management general, tehnici si abilitati de vanzare si negociere, sustinand programe de training deschise ori in house si proiecte private.

Activitatile de voluntariat ale lui Cezar sunt reprezentate prin rolul activ pe care il are in Board-ul Fundatiei Comunitare Iasi, dar si de cele de mentor si coach pentru tinerii din BraveArt, YouthBank si AIESEC.