CATRINEL ZAHARIA

Senior Business Consultant, Extind Management

CATRINEL ZAHARIA

Senior Business Consultant, Extind Management

Biography

Catrinel Zaharia, de profesie economist, a absolvit un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland Ohio affiliated with IMC Graduate School of Business, Budapest, cu specializare in management strategic.

Experienta care si-a pus amprenta puternic in formarea sa profesionala este data de cei 8 ani in care a fost director de sucursala bancara, in cadrul Unicredit Tiriac Bank si Banca Intesa Sanpaolo.

Insa, dupa o experienta de angajat de peste 17 ani in medii dificile, dar cu provocari interesante la fiecare pas, a ales calea antreprenoriatului, intr-un domeniu ales cu grija si foarte drag sufletului sau.

Detine, impreuna cu sotul sau, Dan Zaharia, firma Extind Management, specializata in consultanta de management, oferirea de solutii personalizate in managementul financiar si in organizarea de cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala.

Este autoarea cartii TOTUL PENTRU FEMEI – mic tratat de regasire, o carte despre autenticul feminin in toate ipostazele sale. Este o carte scrisa din suflet, cu suflet, cu curaj, cu drag, cu speranta si cu dor, dor de real, de autentic, de viata! In paginile ei veti regasi femeia asa cum este ea in realitate, atunci cand are curajul sa se asume. Este o carte in care femeile se vor regasi, iar barbatii vor avea sansa sa inteleaga o mica parte din mult-povestitul mister feminin.

Despre cartea sa, Amalia Sterescu, autoarea prefetei spune: Recomand acest volum pentru sinteza in care fiecare se poate regasi pe sine, in fragmente desprinse din viata de zi cu zi, cu bune, cu rele, dar mai ales cu invataminte demne de aplicat.

Este casatorita si are doi copii, iar personalul si profesionalul se imbina armonios in viata sa.

All sessions by CATRINEL ZAHARIA

Studiu de caz

22 iun. 2015
10:45 - 11:55

Lansare carte TOTUL PENTRU FEMEI

22 iun. 2015
11:55 - 12:05