Catalin Nan

Presedinte , Patronatul Roman Brasov

Catalin Nan

Presedinte , Patronatul Roman Brasov

Biography

Catalin Viorel Nan este presedintele Patronatului Roman la Brasov, vicepresedinte al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, fondator al Centrului de invatamant „Tiny Steps”, director de marketing al firmei ARA SRL, fondator si coordonator de imagine al formatiei de cheerleading „Majorete Rasnov”, International Account Manager al Gentlemen Club si membru in consiliul de administratie al SC Goscom Cetatea Rasnov SA.

Catalin Nan a trait 9 ani in Statele Unite ale Americii incepand cu anul 2000, dezvoltandu-si stofa de antreprenor de succes in cel mai pur capitalism, inca de la o varsta frageda – 21 ani. A infiintat mai multe companii atat in Statele Unite cat si in Romania, iar cu una din ele, Tiny Steps, chiar a trecut oceanul, si a creat in scurt timp branduri recunoscute atat pe plan local cat si national.

Confederatia Nationala a Patronatului Roman este singura organizatie patronala reprezentativa la nivel national, cu reprezentanti in toate ministerele, in prefecturi si pe toate cele 24 de ramuri ale economiei. Prioritatea Patronatului Roman la Brasov este aceea de a sprijini autoritatile locale in dezvoltarea armonioasa a zonei metropolitane si a cresterii importantei acesteia la nivel national.

Ca un tel personal, Catalin vrea sa determine cat mai multe entitati, fie ele autoritati publice locale, persoane juridice sau fizice, ONG-uri sau asociatii, sa constientizeze necesitatea colaborarii dezinteresate.

Mai multe informatii despre Catalin Nan:
www.ara.com.ro
www.tinysteps.ro
www.patronatulbrasov.ro
www.patronatulroman.ro
www.clubgtm.ro
www.goscomrasnov.ro
www.facebook.com/MajoreteRasnov
www.facebook.com/GradinitaTiny
www.facebook.com/PatronatulBrasov
www.facebook.com/CatalinViorelNan

All sessions by Catalin Nan

Dezbatere I

27 iun. 2014
09:15 - 10:00