Catalin Mustata

Manager Birou Administrare Proiecte, Universitatea Danubius Galati

Catalin Mustata

Manager Birou Administrare Proiecte, Universitatea Danubius Galati

Biography

Catalin Mustata lucreaza in consultanta in finantari din anul 2005, conducand o firma de consultanta pentru afaceri si management. Incepand din anul 2009 a facut parte din echipele de Management a 6 proiecte finantate prin POSDRU si din 2015 este seful Biroului de administrare a proiectelor din cadrul Universitatii Danubius din Galati coordonand implementarea proiectelor pe care universitatea le are in implementare. Se afla in permanent contact cu partenerii traditionali ai Universitatii din Romania si Europa in vederea depunerii de proiecte cu finantare europeana in domeniul cercetarii, dezvoltarii resurselor umane, investitii in infrastructura de invatamant si cercetare.

A scris si a implementat proiecte cu finantare din fonduri ale Uniunii Europene cu precadere proiecte finantate prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 dedicate in special dezvoltarii capitalului uman si cresterii competitivitatii, prin corelarea educatiei si invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva.

A implementat si a fost manager de proiect sau expert in echipa de implementare in proiecte pentru dezvoltarea resurselor umane. Este in prezent in contact cu autoritati de management si organisme de implementare ale programelor cu finantare din fonduri europene si nationale.

Colaboreaza ca expert in management, comunicare, dezvoltarea afacerii in cadrul proiectelor finantate prin POSDRU.

All sessions by Catalin Mustata