CARMEN LAZAROAIA

Director Sucursala Constanta, Dima Consulting Group
Carmen Lazaroaia DCG

CARMEN LAZAROAIA

Director Sucursala Constanta, Dima Consulting Group

Biography

De profesie psiholog specializat in psihologia muncii si organizationala, Carmen Lazaroaia coordoneaza de peste 17 ani activitatea sucursalei din Constanta a firmei Dima Consulting Group SRL. si doreste sa devina, in zona de sud est a tarii, lider in domeniul consultantei in resurse umane.

Are experienta in recrutare si selectie, evaluari psiho-aptitudinale ale angajatilor, diagnoza climatului si culturii organizationale, dezvoltarea si implementarea de sisteme si proceduri de lucru utile in valorificarea eficienta a potentialului uman dintr-o organizatie.

A fost printre primii Strategic Business Partner Profiles International in 2003 cand s-a lansat in Romania, este evaluator certificat A&DC – furnizor de solutii pentru evaluare si dezvoltare comportamentala, iar in prezent este partener Great People Inside – platforma avansata si inovatoare de evaluare si dezvoltare a resurselor umane, cu instrumente complet personalizabile si adaptabile la specificul fiecarei organizatii si job in parte.

Considera ca analizarea modului in care gandesc oamenii, a comportamentului acestora, a aspectelor care ii motiveaza, a atitudinilor manifestate la locul de munca, ofera un important avantaj competitiv oricarei organizatii.

All sessions by CARMEN LAZAROAIA