CAMELIA DRAGAN

Presedinte, Asociatia Pentru Antreprenoriat Romania

CAMELIA DRAGAN

Presedinte, Asociatia Pentru Antreprenoriat Romania

Biography

De profesie inginer, Camelia Dragan a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti.
Este presedinte al Asociatiei Pentru Antreprenoriat Romania (APAR) din anul 2012, organizatie care sustine formarea si educarea unor noi generatii de antreprenori.
Ultimul proiect de succes in care s-a implicat este Festivalul International de Educatie FIEdu 2016 Ploiesti, care are ca scop generarea unei schimbari in sistemul de educatie, printr-o “revolutie prietenoasa”.

Din anul 2007 este trainer EMPRETEC – program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in afaceri, desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare – UNCTAD Geneva.

Ca antreprenor, are o experienta de peste 20 ani in afaceri.
Din anul 1999 este Director Comercial si membru fondator al firmei Tehnoconsulting www.tehnoc.ro, care ofera servicii de inginerie si consultanta tehnica.

Principiile care stau la baza afacerilor pe care le deruleaza sunt: respectul, etica, profesionalismul, responsabilitatea, increderea.
Ii plac provocarile profesionale, investeste in dezvoltarea sa personala si ofera din experienta acumulata persoanelor dornice sa-si dezvolte propriile afaceri.