Aurica Sereny

Presedinte, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania

Aurica Sereny

Presedinte, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania

Biography

Aurica Sereny este Presedinte al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania – APMR.

A absolvit Facultatea de Comert, specializarea Comert exterior in cadrul Academiei de studii economice din Bucuresti. S-a perfectionat urmand cursuri postuniversitare de marketing international, cursuri de pregatire in domeniul relatiilor externe, stagii la Paris si Bordeaux privind certificarea produselor lemnoase.

In cadrul Ministerului Economiei si Comertului  si Ministerul Economiei si Finanteler in perioada 2003- 2009  a condus compartimentele de promovare, monitorizare, programe, studii de parteneriat, metodologii; a coordonat Programul de crestere a competitivitatii produselor industriale si a fost membru al Comisiei de monitorizare a Consiliului de Export.

Experinta sa bogata a contribuit la alegerea in functia de vicepresedinte al CONPIROM- Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania  si ca membru in Comisia pentru relatii de munca si politica salariala a Consiliului Economic Social, in Comitetul de Dialog Social din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, in Comisia pentru acordarea sprijinului de la bugetul de stat pentru Programul de crestere a competitivitatii produselor industriale din MECMA.

All sessions by Aurica Sereny