ANDREEA MAFTEI

Consultant, Servicii fiscale KPMG Tax
Andreea Maftei

ANDREEA MAFTEI

Consultant, Servicii fiscale KPMG Tax
linkedin-icon

Biography

Andreea Maftei este consultant in cadrul Servicii fiscale KPMG Tax, parte a grupului de firme KPMG in Romania.

Andreea lucreaza din 2008 in cadrul departamentului de taxe din Iasi si are experienta in a asista companiile in diverse aspecte fiscale (impozit pe profit, impozit cu retinere la sursa, TVA, contributii sociale); De asemenea a fost implicata in asistenta fiscala in cadrul auditurilor, in proiecte de preturi de transfer si revizuire fiscala;
Andreea este membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) si membru la Camera Consultantilor fiscali.

KPMG in Romania este o firma membra a retelei internationale KPMG, care are birouri in 152 tari si peste 189.000 de profesionisti in toata lumea. KPMG in Romania ofera servicii de Audit, Asistenta fiscala si Consultanta in afaceri, inclusiv servicii de restructurare si accesare de fonduri, pentru organizatii din diverse domenii, atat din sectorul privat, cat si cel public.

KPMG in Romania are in prezent peste 800 de profesionisti, atat cetateni romani, cat si straini (expatriati), combinand astfel experienta locala cu know-how-ul international. KPMG a deschis primul birou din Romania in 1994, urmand apoi un al doilea in 1999, la Timisoara. In ultimii ani, am deschis birouri in Cluj, Iasi, Constanta si Chisinau. Printre clientii nostri sunt corporatii, agentii din sectorul public si privat, precum si organizatii non-profit, ce vad in KPMG un standard consistent de servicii bazat pe capabilitati profesionale excelente, cunoasterea profunda a industriilor si know-how local.

All sessions by ANDREEA MAFTEI

Finantare si dezvoltare

19 mai 2017
09:15 - 10:15
CCI Suceava