ANA PALADUS

Vicepresedinte, Asociatia REPER21
Ana Paladus

ANA PALADUS

Vicepresedinte, Asociatia REPER21

Biography

Absolventa a unui master de Relatii Economice Internationale la Institutul de Stiinte Politice din Paris, Ana-Maria Paladus si-a descoperit pasiunea pentru universul dezvoltarii durabile inca din facultate.
Incepand din 2006 s-a implicat in dezvoltarea uneia dintre cele mai importante organizatii din domeniu in Romania (Asociatia REPER21), a carei vicepresedinta este si in cadrul careia a lucrat pentru dezvoltarea proiectului Societal (www.societal.ro).

In paralel, in 2007-2008 a lucrat in cadrul Agentiei Internationale de Energie (IEA) pe aspecte de eficienta energetica si consumul energetic urban iar din 2008 lucreaza cu firma de consultanta italiana Ecosistemi, activa in domeniul protectiei mediului si dezvoltarii durabile. In cadrul acesteia a gestionat atat din punct de vedere al managementului cat si al expertizei tehnice peste 6 proiecte finantate prin fonduri structurale destinate promovarii responsabilitatii sociale a intreprinderilor in industria cimentului si prin crearea unor birouri de asistenta la sediul fiecarei Camere de Comert si Industrie din tara, precum si in domenii de management de mediu, achizitii publice ecologice, antreprenoriat durabil.
Detine de asemenea experienta de peste 5 ani de zile in managementul transportului public urban prin sisteme de ticketing electronic, colaborand cu una dintre cele mai importante asociatii non-profit de standardizare europene.

All sessions by ANA PALADUS