ALIN GHERMAN

Director Comercial, DPD Romania
Alin Gherman DPD

ALIN GHERMAN

Director Comercial, DPD Romania

Biography

Alin Gherman este director comercial al DPD Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de curierat. Cu o experienta de peste 16 ani in sectoare de business importante – financial, marketing, vanzari, Alin Gherman a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii-cheie in companii ca Procter & Gamble, Holdmann Romania sau DHL International Romania.

Absolvent ca sef de promotie al programul de EMBA Asebuss & Kennesaw State University, Alin este practician al principiilor pe care le preda (si care l-au ajutat atat in viata profesionala cat si in cea personala ).

Incepand cu luna mai 2009, detine functia de director comercial al DPD Romania, companie parte a grupului DPD International, lider european in curieratul rutier. De cand a venit, cifra de afaceri a companiei s-a triplat.

Alin Gherman este, in acelasi timp, trainer certificat si lector al Exec-Edu, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania. Anul trecut a fost ales in TOP 100 tineri Manageri de succes din Romania.

All sessions by ALIN GHERMAN