ADRIAN VILCAN

Expert in Planificarea / Modelarea transporturilor si politica infrastructurii de transport
Adrian Vilcan

ADRIAN VILCAN

Expert in Planificarea / Modelarea transporturilor si politica infrastructurii de transport

Biography

Adrian Vilcan este expert in Planificare / Modelarea transporturilor si politica infrastructurii de transport, si are o vasta experienta de peste 20 de ani in Olanda, la nivelul UE si in tarile candidate, atat la nivel interurban cat si urban, pentru transportul de persoane si de marfa. Experienta sa in tarile UE acopera pe larg aspecte legate de planificarea strategica a infrastructurii de transport, planificarea transportului si modelare, baze de date de transport. El a fost implicat si in studii strategice europene dedicate la identificarea prioritatilor pentru investitii in infrastructura de transport in toate tarile europene. Adrian este un Transport Planner si Transport Modeller cu experienta si a dezvoltat / aplicat o serie de modele de transport, la nivel regional si national in Romania si pentru diferite orase din Romania, inclusiv Bucuresti, Sibiu si Ploiesti. Adrian are experienta de lucru cu majoritatea programelor de modelare, inclusiv Visum, Vissim, CUBE, etc.

Referitor la strategii si politici privind transportul de marfa a coordonat recent proiectul „Studiu de Fezabilitate pentru stabilirea celei mai eficiente solutii pentru linii maritime regulate care sa conecteze Marea Neagra si porturile Dunarene” si a realizat Studiul de Trafic pentru portul Galati in cadrul Strategiei de Dezvoltare a Portului Galati.

In prezent, el este implicat ca lider de echipa la nivel local si de modelare cheie de transport expert in cadrul proiectului „Planuri de mobilitate urbana durabila pentru Polii de Crestere in Romania (Lotul 1 – Brasov si Constanta),” finantat de BERD / Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice din Romania (2014 – 2015) si ca expert in „Studiul de Fezabilitate pentru Dezvoltarea unui terminal LNG in Portul Constanta”.

All sessions by ADRIAN VILCAN

Dilemmas & Decisions

08 oct. 2015
10:30 - 11:15
Sala Orizont