ADRIAN TEPOSU

Director General / Asociat, Contana SRL
Adrian Teposu

ADRIAN TEPOSU

Director General / Asociat, Contana SRL

Biography

Specializat in a crea valoare pentru companiile care lucreaza in mediul privat, optimizandu-le fiscal afacerea.  Are peste 15 ani experienta,  peste 15 ani de consiliere si sustinere a mediului de afaceri.

A fondat si conduce, compania Contana SRL, companie specializata in optimizarea taxelor, contabilitate, consultanta fiscala, salarizare. Sloganul acestei companii „creatori de taxe mici” reflecta  intru totul actiunile profesionistilor care o compun, care transforma vasta lor experienta, si rezultatul scolarizarii lor continue, in valoare pentru partenerii lor din mediu de afaceri.

Este Vicepresedinte al CECCAR filiala Brasov si membru al organismelor profesionale nationale, cum ar fi Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania, Camera Auditorilor Financiari din Romania, Camera Consultantilor Fiscali, precum si membru al Confederation Fiscale Europeenne, organism acreditat la nivel European.

Focusul lui principal, este aceea de a interpreta modificarile din legislatia contabila si fiscala, si de a transpune efectele acestora pentru a optimiza, dar si pentru a reduce riscurile fiscale ale diferitelor tipuri de afaceri, in functie de specificul si volumul acestora.

All sessions by ADRIAN TEPOSU