Participare gratuită cu înregistrare

Planificarea strategică
și Managementul proactiv al afacerilor

Joi, 23 Septembrie, ora 18:00 / Zoom

Clubul Afaceri.Ro Târnave, va invită la o discutie despre Planificarea strategică și Managementul proactiv al afacerilor.

În cadrul conferinței online, invitații speciali vor oferi răspunsuri la unele întrebări de actualitate precum:

  • Ce înseamnă să facem un management proactiv al afacerilor?
  • Cum formulam obiective clare pe termen mediu si scurt asumate de toată organizația?
  • Cum și când facem actualizarea planului de afaceri in contexte economice dificile / imprevizibile?
  • Cum realizăm corect designul postului managerului si al altor roluri cheie?
  • Cum asigurăm implicarea voluntară a membrilor echipei?

INVITAȚI

Florin Șomodi. Consultant, Facilitator, Business Coach și Antreprenor. Florin este creatorul unor programe de dezvoltare în domeniul vânzărilor și antreprenoriat www.vision12.ro. Susține prin coaching, facilitare și consultanță antreprenori, echipe de executivi și oameni de vânzări. Facilitează sesiuni de planificare strategică cu echipe, susține pregatirea și realizarea obiectivelor de vânzări precum și implementarea de instrumente de creștere a productivității individuale, de echipă și organizaționale. Mai multe despre Florin si programele sale de consultanță, mastermind și coaching găsiți pe www.vision12.ro

Dan-Ioan Popșor, antreprenor, membru fondator al Asociatiei Intreprinzatorilor de pe Tarnave, coordonator Club Afaceri.ro Târnave. Contribuie la crearea unui ecosistem antreprenorial, prin identificarea, sprijinirea si retinerea antreprenorilor in zona Tarnavelor.

Moderator

Marius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago si s-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri national, in special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a intreprinzatorilor.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail