Participare gratuită cu înregistrare

Experiența antreprenorilor români
la EXPO Dubai 2020

15 decembrie 2021, 18:00, ZOOM

Eveniment online.
Locație virtuală: ZOOM

Afaceri.ro organizează evenimentul online dedicat antreprenorilor români care au vizitat EXPO Dubai recent și doresc să împărtășească din experiențele și impresiile trăite la expoziția universală din Dubai.

La acest eveniment vor fi abordate asemenea subiecte precum: nivelul de organizare a expoziției universale, principalele evenimente la care au participat invitații, beneficiile participării la EXPO Dubai, despre business - cum și-au promovat serviciile în cadrul EXPO Dubai, cu ce personalități au interacționat și cu cine au făcut schimb de contacte.

Program

18:00 - 18:05 - Cuvânt de deschidere și prezentarea invitaților
18:05 - 18:25 - Impresii generale despre EXPO Dubai
  • Nivelul de organizare a expoziției universale
  • Vizitarea pavilioanelor din cadrul EXPO Dubai
18:25 - 18:45 - Participarea la evenimentele locale
  • Oportunități de business și identificare parteneri de afaceri la EXPO Dubai
18:45 - 19:00 - Întrebări și răspunsuri

Invitați

Georgiana Pînzariu, CEO Pescarisab și Dare to Live.

Domeniul de activitate: pescuit sportiv, agrement si marketing si servicii de publicitate, cu focus spre cea de-a doua întrucât posibilitățile de dezvoltare pe acest domeniu sunt nelimitate!

Tiberiu StoianTiberiu Stoian, fondator și CEO fabricii de ambalaje Exonia din Iaşi.Compania sa produce ambalaje și are astăzi o echipă de peste 130 de oameni, un portofoliu de aproximativ 2.700 de clienţi, afaceri de 5 milioane de euro şi perspective de creştere.

Moderator

Marius AlexaMarius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago si s-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri national, in special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a intreprinzatorilor.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail