Înscrie-te GRATUIT la Cursul Internaționalizare prin Digitalizare

Astăzi, mai mult ca oricând, o companie supraviețuiește greu doar cu o afacere locală. Cucerirea noilor piețe, extinderea afacerii, internaționalizarea companiei este mai facilă în condițiile globalizării și a existenței piețelor unice. Consumatorii voștri fac parte din generațiile X – Z, ce utilizează preponderent dispozitivele mobile pentru comandarea produselor / serviciilor. De aceea, transformarea digitală a procesului de internaționalizare este necesară. Veți învăța noțiunile de bază despre tipurile de internaționalizare, construirea unei strategii de internaționalizare, marketingul digital, inovare, protejarea afacerii la nivel internațional etc. Pe parcursul cursului veți obține instrumente gratuite ce vă vor ajuta în activitatea dumneavoastră.

Caracteristici

  • Perioada de desfășurare a cursului: 17-28 Octombrie 2022
  • Cursul de susținut de Cătălin Boghiu
  • Durata de ore 40 ore de curs / 4 ore pe zi
  • Online pe platforma Zoom

Avantaje

  • Cursul este GRATUIT;
  • Acces online de la distanță.

Beneficii

La finalizarea cursului participanții vor fi capabili:

  • să cunoască noțiunile teoretice despre variantele de internaționalizare a afacerii;
  • să construiască o strategie de internaționalizare;
  • să aplice o parte dintre instrumentele digitale destinate marketingului digital.

TEME ABORDATE

Modul I

Internaționalizarea afacerii

Modul II

Digitalizarea procesului de internaționalizare

Vă oferim:

  • Suport de curs (format fizic si electronic)
  • Consultanță pe întreaga perioadă a cursului și în vederea pregătirii documentației pentru examinare
  • Alte cursuri gratuite la care vă puteți înscrie

FORMATOR

Cătălin Boghiu

Cătălin Boghiu are experiență în domeniul afacerilor (o activitate de peste 15 ani în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Bacău) cât și în administrația publică (peste 7 ani în cadrul Consiliului Județean Iași și a Primăriei Municipiului Iași). Cătălin Boghiu a înființat Direcția de Transformare Digitală și Implementare Smart City Iași cât și Consiliul Digital pentru Transformare Digitală, o forma de guvernanta a digitalizării Municipiului Iași, format din reprezentanți ai mediului de afaceri, mediului de business, societății civile și administrației publice.

Proiectul Educație și dezvoltare în era digitală, POCU/860/3/143072, este implementat de Camera de Comerț și Industrie Iași în parteneriat cu Fiatest SRL și Asociația Iconic Cluster în perioada 15 Martie 2022-14 Septembrie 2023 și este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară: 3 – Locuri de muncă pentru toți, Apel proiecte: Competențe digitale pentru angajații din IMM. Bugetul total al proiectului este în valoare de 3.433.709,09 Lei. Obiectivul General al proiectului este Îmbunătățirea nivelului de competente digitale in cadrul sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC si SNCDI din regiunile mai putin dezvoltate din Romania, in special regiunea NE.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail