Înscrie-te GRATUIT la cursul Instrumente Digitale pentru Management și învață să conduci o companie utilizând cele mai noi tehnologii

Cursul Instrumente Digitale pentru Management se adresează managerilor și angajaților care doresc să-și îmbunătățească performanța la locul de muncă și care, prin natura poziției și a funcției lor, își aduc contribuția la dezvoltarea companiei, organizației sau/și a instituției în care își desfășoară activitatea.

Caracteristici

  • Perioada de desfășurare a cursului: 23 Ianuarie-3 Februarie;
  • Cursul va fi susținut de Lect. univ. dr. Alexandru Lăzescu;
  • Durată 40 ore de curs/ 4 ore pe zi;
  • Online prin platforma Zoom.

Avantaje

  • Cursul este GRATUIT;
  • Acces online de la distanță.

Beneficii

  • La finalizarea cursului participanții vor fi capabili să înțeleagă impactul tehnologiilor digitale asupra manierei în care sunt gestionate companiile și avantajele oferite prin utilizarea acestora;
  • Să cunoască principalele categorii de instrumente digitale destinate managementului;
  • Să fie capabili să utilizeze direct în activitatea curentă unele dintre soluțiile prezentate și în cazul altora să cunoască resursele și beneficiile pe care acestea le oferă fie pentru a alege soluțiile interne cele mai potrivite fie pentru contractarea eficientă a unor servicii externe (ex: campanii de Social Media Marketing).

TEME ABORDATE

Modul I

Lucruri fundamentale de Management si Marketing

Modul II

Transformarea digitală a firmei: o soluție de integrare a instrumentelor digitale, menita sa usureze munca angajatilor. Regândirea activității din perspectiva digitală.

Modul III

Trecerea în revistă a instrumentelor digitale: Google, CRM (Hub Spot), Dropbox, Office 365, Cloud, Asana, WordPress, Mail-sink etc.

Vă oferim:

  • suport de curs (format fizic si electronic);
  • consultanță pe întreaga perioadă a cursului și în vederea pregătirii documentației pentru examinare;
  • alte cursuri gratuite la care vă puteți înscrie.

Alexandru Lăzescu

Fondator al retelei nationale de cotidiane locale „Monitorul” (1991), fost Director Executiv al SRTV (Societatea Romana de Televiziune), Presedinte al Colegiului Editorial al « Ziarul de Iasi », autor a mai multor analize pe probleme politice si economice pentru Radio „BBC”, TVR, N24, Realitatea TV. Preda cursuri de „Marketing pentru mass-media”, de „Managementul institutiilor de presa” si cursuri de masterat la Facultatea de Jurnalism, Univ. Al. I Cuza din Iasi. Expert media pentru proiectul de Media Relations al Delegatiei Comisiei Europene in Romania si pentru proiecte derulate de Banca Mondiala in Romania. Presedinte al asociatiei „eRomania Gateway”, membru in Consiliul de Administratie al organizatiei „Transparency International” – Romanian Chapter, fost membru in Consiliul de Administratie al FDSC (2000-2004), fundatie care gestioneaza proiectele Uniunii Europene legate de Democratie/ Societate Civila (precum PHARE), Alexandru Lazescu este membru fondator si ulterior membru in Consiliile de Administratie al unor importante organizatii profesionale precum BRAT (auditarea tirajelor publicatiilor romanesti) sau ARCA si de asemenea membru in organizatii internationale de profil: INMA – International Newspapers Marketing Association, WAN-FIEJ -World Association of Newspapers, IPI – International Press Institute, IAA – International Advertising Association.

Proiectul Educație și dezvoltare în era digitală, POCU/860/3/143072, este implementat de Camera de Comerț și Industrie Iași în parteneriat cu Fiatest SRL și Asociația Iconic Cluster în perioada 15 Martie 2022-14 Septembrie 2023 și este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară: 3 – Locuri de muncă pentru toți, Apel proiecte: Competențe digitale pentru angajații din IMM. Bugetul total al proiectului este în valoare de 3.433.709,09 Lei. Obiectivul General al proiectului este Îmbunătățirea nivelului de competente digitale in cadrul sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC si SNCDI din regiunile mai putin dezvoltate din Romania, in special regiunea NE.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail