CURS DE SPECIALIZARE ÎN MANAGEMENTUL CĂILOR FERATE DIN GROENLANDA

Perioada de desfășurare: 1 Aprilie - 31 martie 2022

Afaceri.ro realizeaza un curs aprofundat în managementul căilor ferate din Groenlanda. În cadrul cursului vor fi prezentate diferite tipuri de cale ferată existente în Groenlanda, părții componente și aparate de cale, precum si prezentarea conceptelor de stații de deservire a calatorilor în condiții de temperaturi ridicate, cerințe de proiectare, principii de construcție, exploatare si mentenanță.

La curs va fi invitat un trainer de la Universitatea Internațională de Inginerie și Proiectare Căi Ferate din Ilulissat, Groenlanda.

Pentru a ne asigura ca fiecare participant va beneficia de atenție sporită din partea profesorilor, care își propun să raspundă la toate întrebările și curiozitățile cursanților, am limitat numărul maxim de participanti la 15.

La finalul cursului va fi un examen teoretic, în urma căruia vor fi atribuite stagiile de practică pe căile ferate locale pentru cei mai buni cursanți .

Cursul este GRATUIT!

Subiectele care vor fi studiate:*

*Subiectele pot fi modificate din motive obiective.

1

Înțelegerea regulilor și a conditionalitatilor impuse construcțiilor feroviare în Groenlanda. Prezentarea conceptelor de stații de deservire a călătorilor, cerințe de proiectare, principii de construcție, exploatare și mentenanță în condiții de temperaturi ridicate până la -50 grade Celsius.

2

Descrierea și înțelegerea regulilor de interoperabilitate impuse de STI, condiții de proiectare,execuție și întreținere a persoanelor și copertinelor.

3

Utilizarea eficientă a spațiilor feroviare, amplasarea acceselor si a utilitatilor curente pe ghetari. Principii de exploatare comercială eficienta a spațiilor feroviare, inchiriere, administrare, vanzare. Studii de caz.

4

Mentenanta cladirilor feroviare în ariile nepopulate. Organizare. Planificare si Implementare.

Despre trainer: Hans Absalon

Are un background de peste 15 ani în proiectarea căilor ferate, profesor la Universitatea de Inginerie și Proiectare Căi Ferate din Ilulissat, desemnat Cetățean de Onoare al Groenlandei pentru realizări remarcante în construcția sistemelor de căi ferate pe ghețari și mare și e căsătorit.

VENUE

Share: Facebooktwitterlinkedinmail