Conferință online

Afaceri.ro Infrastructura Transport Iunie 2020
Moldova vrea Autostradă & Arhipelago

25 Iunie 2020, 10:00 / Zoom

Evenimentul live s-a încheiat. Vă invităm să vă abonati la newsletter pentru a primi informații despre evenimentele noastre viitoare.

Dezbatere online privind alternativele de transport rutier pe axa Est-Vest pentru România: A8, A13, Autostrada Nordului.

În cadrul conferinței vor fi abordate teme privind progresul guvernamental privind conectivitatea Moldovei pe relația Est-Vest, va fi prezentata o radiografie a stadiului la zi al proiectelor de infrastructură majoră din regiunea de nord est dar vor fi identificate si provocari de mediu, legislative precum și noi oportunități de finanțare pentru infrastructură de transport. Conferința reiterează hotarârea și determinarea asociației Moldova vrea Autostradă de facilita comunicarea și identificarea comună de soluții pentru dezvoltarea infratructurii rutiere în estul României.

Program

10:00

Caracter apolitic și independent al MVA, deschiderea către dialog deschis cu toți actori implicați

Flaviu ManeaFlaviu Manea, președinte Moldova Vrea Autostradă (MVA).

10:10

Stadiu la zi al proiectelor de infrastructură majoră din Moldova (A8, A7, A13, Ax Tișița-Albița, Ax Nordului) - perspectivă civică

Adrian Covăsnianu. consilier onorific al Ministrului Transporturilor, vicepreședinte MVA.

10:20

Provocări de mediu pentru construcția de autostrăzi în România

Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

10:30

Provocări legislative pentru construcția de autostrăzi în România

Petru Movilă, Deputat în Parlamentul României, inițiator al Legii nr. 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Iași-Târgu Mureș, Autostrada Unirii.

10:40

Oportunitățile de finanțare infrastructură de transport - progres actual și evaluări ale impactului COVID și Green Deal asupra finanțării infrastructurii de transport rutier

Cristina Amarazeanu, director Fonduri Europene CNAIR.

10:50

Q&A (centralizate de moderatori)

Moderatori dezbatere

Radu Nechita. Antreprenor, broker pe piața de capital, cu studii post-universitare în diplomație și relații internaționale, Radu a activat ca manager, trainer și coach în companii multinaționale și în afacerea proprie Mentor Training. Este specializat în cursuri de management & leadership, vânzări consultative, comunicare interpersonală profesională, negociere cooperantă persuasivă, cultură organizațională și dezvoltarea echipei, pentru peste trei sute de clienți din România și Rep. Moldova.

Marius Alexa, organizator conferință.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail