Conferință online

Afaceri.ro Infrastructura Transport Mai 2020
Moldova vrea Autostradă & Arhipelago

22 Mai 2020, 17:00 / Zoom

Evenimentul live s-a încheiat. Vă invităm să vă abonati la newsletter pentru a primi informații despre evenimentele noastre viitoare.

În cadrul conferinței se va face o scurtă incursiune în politica de transport rutieră din România cu o atenție deosebită asupra proiectelor de infrastructură (majoră) din Moldova Apuseană. "Teritorializarea" investițiilor publice în infrastructura mare în regiuni cu avantaje logistice existente și acces mai facil la piața de desfacere central-europeană a produs clivaje socio-economice puternice interregionale în România. Prelegerea va evidenția cele mai recente evoluții și involuții ale proiectelor de infrastructură din partea de est a României. Stadiul la zi și calendarul de implementare al autostrăzilor A7 si A8 va întregi prezentarea și va invita la dezbatere și problematizare.

Program

17:00

MVA: Activitatea independentă de advocacy pentru infrastructura mare

Flaviu ManeaFlaviu Manea este inginer economist si ofera servicii de consultanta de inalta calitate pentru sectorul privat de investitii. Din 2019 este presedintele Asociatiei Moldova vrea Autostrada..

Q&A

17:15

Infrastructura de transport în Romania: Autostrăzile Moldovei, de la deziderat (politic) la realitate (teritoriala)

Adrian Covăsnianu. Geograf ce activeaza in domeniul urbanismului de peste 14 ani. Pasionat de infrastructura, mediu si dezvoltare regională. Vicepresedinte al Asociatiei "Moldova Vrea Autostradă" cu activități de monitorizare proiecte de infrastructura majora, propuneri de soluții tehnice și strategii de implementare proiecte. Consilier onorific al ministrului transporturilor.

Q&A

17:30

România cu trei viteze

Paul Butnariu. Președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, manager companie de construcții și membru al Asociației Moldova vrea Autostradă.
Q&A

Moderator

Marius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago si s-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri national, in special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a intreprinzatorilor.

Q&A

Ești interesat de subiect? Intră într-unul din grupurile de Facebook
Moldova vrea Autostradă – Iași
Moldova vrea Autostrada - Bucuresti
Share: Facebooktwitterlinkedinmail