Conferință online

Afaceri.ro Giurgiu 2020

20 Mai 2020, 17:00 / Zoom

Evenimentul live s-a încheiat. Vă invităm să vă abonati la newsletter pentru a primi informații despre evenimentele noastre viitoare.

Conferința va aborda metodele și filozofia prezentate în cartea The Lean Startup de Eric Ries care a creat o mișcare globală și au redefinit modul în care organizațiile, mari și mici, funcționează în momente de incertitudine. Multi antreprenori sunt astazi in situatia de a se adapta noile situații din piață prin scurtarea ciclurilor de dezvoltare a produselor și descoperirea rapidă dacă un model de afaceri propus este viabil; acest lucru se realizează prin adoptarea unei combinații de experimentare bazată pe afaceri-ipoteze, lansări de produse iterative și învățare validată.

Program

17:00

Lean Startup - metodologie de validare a ideilor de afaceri

Marius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago si s-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri national, in special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a intreprinzatorilor.

Q&A

17:30

Provocări ale start-up-urilor din județul Giurgiu în contextul situației de urgență

NIȚĂ Manuela Luminița. Lector universitar doctor. Expert campanie de comunicare și organizare evenimente de business

Q&A

Duică Mircea Constantin. Prorector - Probleme Sociale și Studențești - Universitatea Valahia din Târgoviște. Responsabil grup țintă - Proiect Ingenius

Q&A

Gabriel LazarGabriel Lazar - Este expert în antreprenoriat și are o experiență vastă în activități de sprijinire a antreprenorilor.

Q&A

Share: Facebooktwitterlinkedinmail