EVENIMENT ONLINE

Forum pentru soluții, proiecte și inovare locală

23 iulie 2020, 16:00 / Zoom

Evenimentul live s-a încheiat. Vă invităm să vă abonati la newsletter pentru a primi informații despre evenimentele noastre viitoare.

Evenimentul va conecta oamenii activi legați de Târnăveni, inovatorii, liderii, producătorii, antreprenorii, organizațiile și companiile care împărtășesc aceleași valori și visează la o comunitate locală mai bună. Prin dezbaterile din acest forum vom inspira oameni, vom ajuta la conturarea unei alte viziuni și vom genera mai multe proiecte care vor modela viitorul Târnăveniului pe termen lung.

Program

16:00 - 17:00

O viziune de dezvoltare pentru Târnăveni (Dezbatere)

Dan-Ioan POPSOR. Membru fondator al Asociatiei Intreprinzatorilor de pe Tarnave. Fondatorul Siterom, firma care activeaza in domeniul securitatii fizice de mai bine de 10 ani.

Grațian MIHĂILESCU este fondatorul Urbanize Hub, o comunitate globala de experti pasionati de dezvoltarea oraselor intr-un mod sustenabil si inteligent. Abordarea integrata, cu subiecte variate ce tin de mediu, transport, regenerare urbana, incluziune, technologie si inovare, si colaboratorii de pe diferite continente, fac din Urbanize Hub sa fie unul dintre start-upurile de succes, lansate in Romania. Este un expert, consultant cu experienta de peste 10 ani la nivel national si international, specializat in studii europene, relatii internationale si dezvoltare, fiind bursier in Germania, Italia, Belgia si Ungaria.

Stefan Manea. Activează în cadrul Consiliului Elevilor de 4 ani, acționând la toate cele 3 nivele ale structurii: școlar, județean și național. În prezent, este secretar executiv al departamentului de organizare intrenă din cadrul Consiliului Național al Elevilor, iar lucrul pentru care militează mereu este ca vocea tinerilor să fie ascultată, nu doar auzită.

Mihaela MORARU. Profesor de informatică cu peste 20 de ani experienţă de modelare a tinerelor generaţii, iniţiatoare a numeroase proiecte menite să motiveze şi să atragă elevii spre studiul informaticii.

Dacia HINCU. Doctor in stiinte medicale. Presedinte "Patronatul Femeilor de Afaceri" - Regiunea Centru. Owner VIZUALMED / DERMACONCEPT. Practica antreprenoriatul cu empatie si entuziasm. Promoveaza femeile in domeniul afacerilor, considerand ca orice esec este de fapt un punct de cotitura pentru a te duce exact unde trebuie sa ajungi. Pasionata de sanatate si frumos, incearca sa dezvolte si sa isi puna amprenta in fiecare domeniu business de care se simte inspirata, incurajand tinerii si femeile sa paseasca siguri si demni spre independenta financiara.

Mirela Camelia DETEŞAN. Fondatorul Asociației Culturale „Artă și tradiție pe Târnave - ACPATT“ din Târnăveni, înfiinţată în anul 2018, cu scopul de a contribui la conservarea, promovarea și valorificarea patrimoniului cultural, mai ales a valorilor româneşti în rândul tinerei generații.

Valentin RAȚIU este absolvent al Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind, de asemenea, fondatorul companiei Active Research, companie care activează în domeniul cercetării de marketing și al sondării opiniei publice.

PAUZĂ 16:50 - 17:00
17:00 - 18:00

Proiecte și soluții urbane (Prezentări și dezbatere)

Andrei R CIUHODARU. Arhitect și urbanist, city thinker.

Silviu MEDEȘAN este născut în Târnăveni, jud. Mureș. Trăiește și lucrează ca cercetător și arhitect în Cluj-Napoca . Este interesat de modul prin care arhitectura și urbanismul pot fi influențate de utilizatorii/locuitorii spațiului creat de arhitect și de modul prin care acestea pot fi sustenabile pentru societate și planetă. Actualmente lucrează ca arhitect în diverse proiecte de locuințe cu impact minor asupra mediului, e implicat în demersuri civice și culturale care promovează spațiile verzi și legături cicliste și pietonale pe culoarul Someșului. Deține proprilul birou de arhitectură și este președintele asociației S.O.S. Cluj: www.silviumedesan.com.

Iulian Emil MOLDOVAN s-a nascut în Tarnaveni şi este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, absolvind facultatea si masteratul la Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti, departamentul de Artă Murala, in cadrul careia descopera tehnica mozaicului, tehnica in care reuseste sa isi lase amprenta, realizand lucrari de arta atat in spatii publice, cat si pentru colectii private.

Klaus Birthler Fost arhitect șef al municipiului Reghin, este implicat în creșterea calității vieții în sate și orașe, pasionat de integrarea cursurilor de apă în planificare urbană durabilă www.birthler.ro www.atelier.undaverde.ro

PAUZĂ 17:50 - 18:00
18:00 - 19:00

Târnave Trade Show (Prezentari si networking)

Sesiune de prezentari de afaceri din zona Tarnave. Fiecare companie își va prezenta pe scurt oferta comercială. Scopul sesiunii este ca prin o comunicare de afaceri de impact sa faciliteze dezvoltarea comunității de afaceri locale prin crearea de colaborări, rețele și activități comune. Sesiunea va ajuta oamenii de afaceri de pe Târnave să identifice potențiali parteneri și oportunități de colaborare.

Moderator

Marius ALEXA este CEO al companiei de media Arhipelago si s-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri national, in special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a intreprinzatorilor.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail