Participare gratuită cu înregistrare

Conferința Afaceri.ro
Dubai - orașul oportunităților. Istorii de succes

14 ianuarie 2022, ora 15:00. Zoom

Afaceri.ro organizează conferința online „Dubai-orasul oportunităților. Istorii de succes” unde va fi în calitate de invitat special Marius Bogdan Pîslariu, unul dintre cei mai reputaţi profesionişti pe piaţa imobiliară din Dubai. Evenimentul online are drept scop prezentarea oportunităților existente din Dubai, identificarea noilor oportunități de colaborare, identificarea domeniilor strategice de orientare a eforturilor companiilor române și stabilirea de parteneriate de lungă durată.

În cadrul conferinței, Marius Bogdan ne va vorbi despre cum a reușit să devină unul dintre cei mai buni brokeri imobiliari din Dubai și care este modelul de business aplicat în Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, Afaceri.ro va prezenta detalii despre Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) din luna februarie.

Despre Dubai:
Odinioară un mic sat de pescari din Golful Persic, Dubaiul este astăzi unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume. Fiind unul din cele șapte emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite, gazdă a peste 200 de naționalități, Dubaiul oferă tuturor vizitatorilor o experiență cu adevărat memorabilă. Indiferent dacă e vorba de malurile Canalului sau de vârful Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, Dubaiul trăiește și inspiră un sentiment de posibilitate și inovație.

Speakeri

Marius Bogdan Pîslariu. Agent/Broker imobiliar. Backgroundul său profesional a fost antreprenoriatul (în inovaţii şi business development), atât în România cât şi în Japonia, ulterior s-a dedicat exclusiv consultanţei în investiţiile imobiliare în Dubai.

Catalina Negru, Organizator Misiune Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) II.

Moderator

Marius AlexaMarius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago si s-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri national, in special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a intreprinzatorilor.
Share: Facebooktwitterlinkedinmail