CAMELIA ARTAMON

Managing Partner, Kool Media & Advertising
CAMELIA-CONSTANTA

CAMELIA ARTAMON

Managing Partner, Kool Media & Advertising

Biography

Camelia Artamon este Managing Partner la Kool Media & Advertising – agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a echipei in Strategii Marketing – Creatie – Comunicare – Relatii Publice – Organizare evenimente.

Camelia are o experienta de peste 10 ani in domeniul Marketing- PR- Organizare evenimente, timp în care a coordonat echipe si a realizat strategii si campanii de comunicare pentru branduri si companii de renume din domeniul auto, software educational si pentru unul dintre cele mai importante centre comerciale din Constanta.

La Kool Media se « lucreaza » intotdeauna in echipa, cu entuziasm si voie buna, astfel incat, proiectele prind culoare, forma, iar partenerii de business se pot bucura de servicii de calitate.

In anul 2015, Kool Media a primit premiul « Elite Woman of the year » din partea « Elite Business Women » pentru implicarea in antreprenoriatul feminin, iar in 2014, premiul pentru « Cel mai bun Parteneriat » in cadrul competitiei « Premiile pentru Excelenta in domeniul Responsabilitatii Sociale CNIPMMR » pentru implicarea in proiecte sociale.

All sessions by CAMELIA ARTAMON

SESIUNEA NEW MEDIA & MARKETING ONLINE

30 mart. 2016
12:25 - 13:00
Univ. OVIDIUS CONSTANTA, Aleea Universitatii nr. 1, etaj 1, Sala SENATULUi